pytan im


1. The correct components of the 7-S framework are:

Correct Answer:

structure, strategy, shared values, style, staff, skills and systems.

2. With the globalization of markets, the tastes and preferences of consumers world-wide are:

Correct Answer:

converging upon a global norm.

3.The main advantage of a differentiation strategy in international markets lies in that:

Correct Answer:

the focus is taken away from price.

4.The goals of international marketing are to:

Your Answer:

expand business activities abroad.

Correct Answer:

create and retain customers in global markets.

5.Being a global organization means:

Correct Answer:

creating both standardized and customized products.

6.Which of the following represents a company's effort to identify and categorize groups of customers and countries according to common characteristics?

Answer:Global market segmentation

7.A global market leader is an organization which:

Answer:

is recognized as being ahead of the rest in terms of market share.

8.______ typically offer more flexibility in international markets.

Correct Answer:

SMEs

9.From the point of view of marketing, an organization that enjoys competitive advantage in an industry has done so by:

Correct Answer:

creating superior value for customers.

10.Regionalism is:

Answer:

the grouping of countries into regional clusters based on geographic proximity.

11.The main aim of global marketing is to:

Answer:

achieve all of the above.

12.Within an international context, what are 'economies of scope' synonymous with?

Correct Answer:

Reusing a resource from one business/country in additional businesses/countries.

13.The work of an international marketer is mainly concerned with:

Answer:

adapting a marketing mix to enter a market in another country.

14.Key controllable factors in global marketing are:

Answer:

marketing activities and plans



Wyszukiwarka

Podobne podstrony:
ZESTAW PYTAŃ EGZAMINACYJNYCH IM
swd, 25 pytan alfabet, Decyzje sugerowane przez komputerowy system wspomagania decyzji :: są tym bar
ZESTAW PYTAŃ EGZAMINACYJNYCH IM
Sztuka wykladania i zadawania pytan
cw 16 odpowiedzi do pytan id 1 Nieznany
60 Rolle der Landeskunde im FSU
Nasze opracowanie pytań 1 40
IM 5 dyfuzja wyklad 03
Leksykon podatków i opłat lokalnych 517 pytań i odpowiedzi
Opracowanie pytań z anatomii
Bank pytan (lekarski) id 79351 Nieznany (2)
opracowanie pytań z optyki
Maszyny Elektryczne Opracowanie Pytań Na Egzamin
opracowanie pytan id 338374 Nieznany
opracowanie pytan karafiata
Opracowanie pytań 2 kolokwium
cw 3 broma opracowanie pytan 810
Nhip opracowanie pytan id 31802 Nieznany
filozofia opracowanie pytań

więcej podobnych podstron